Studenten verhalen, 9 januari 2020

Crewparty – “Vermarkten vrijetijdsbelevenis”

Eerstejaars studenten – Leisure & Events Management Inholland

Wij zijn Sanne Meijer, Tom Hessing, Talitha Wiemers, Emanuel Cox, René Leenstra en Emy Berends en wij studeren Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland.

Wij zitten in ons eerste leerjaar en zijn momenteel bezig met het vermarkten van een vrijetijdsbelevenis. In deze periode gaan wij een probleem binnen een organisatie analyseren en onderzoek doen naar de markt om hiermee een missie en visie te creëren en tot een beter concept te komen.

Wij zijn een gemotiveerde groep studenten en wij werken goed met elkaar samen. Sanne heeft binnen onze groep een leidende rol die wordt aangevuld door Talitha. Emanuel en René hebben een plannende rol en houden de agenda in de gaten op deadlines en afspraken. Tom zorgt zowel voor het contact binnen de groep, als het contact met de consultant en de opdrachtgever. Emy is degene die zich bezighoudt met de structuur binnen het werk van de groep en die de opmaak van bestanden op zich neemt.

Voor SAIL Amsterdam 2020 zullen wij, in samenwerking met Stichting SAIL, een concept creëren voor de Crewparty. Dit is het feest voor de bemanningsleden van de Tall Ships als vorm van een ‘bedankje’ vanuit SAIL richting de bemanning.

Social

Deel dit artikel