Studenten verhalen, 9 januari 2020

Crewparty – “Samen-Spannend”

Eerstejaars studenten – Leisure & Events Management Inholland

Wij zijn Lauryn, Annelot, Twan, Gabriëlla, Max en Anthony en wij zijn een groep gemotiveerde eerstejaars studenten van de opleiding Leisure & Events Management Inholland onder de naam “Samen-Spannend!”. SAIL heeft de opleiding gevraagd om hen te helpen met het ontwikkelen van een verbindend feest voor de bemanningsleden. Wij zijn heel erg blij dat wij deze opdracht mogen uitvoeren!

Wij willen ons verdiepen in hoe je als eventmanager de allermooiste ervaring kan creëren voor een vrijetijdsbesteder. Wij hopen niet alleen onderdelen zoals: onderzoeken, analyseren, brainstormen en conceptontwikkeling te leren, maar ook de uitvoerings-, aansturings-, management- en hospitality taken te mogen uitvoeren.

Samen beheersen we over verschillende kwaliteiten, zoals creativiteit, inlevingsvermogen, doorzettingsvermogen en innovatief en realistisch zijn, waardoor wij als jonge groep studenten elkaar goed kunnen aanvullen. Voorafgaand hebben wij elkaar gesproken over onze leerdoelen die passen bij dit project. Wij willen elkaar zo goed mogelijk helpen om deze te bereiken. Ook SAIL heeft gevraagd naar onze persoonlijke leerdoelen om ons te kunnen begeleiden. Hiermee hopen we samen met SAIL en dit project ons leerresultaat optimaal te kunnen benutten!

Wij kijken erg uit naar de samenwerking met SAIL. Zo komen erg gastvrij en professioneel over. We maken graag gebruik van deze kans om het beste uit onszelf te kunnen halen. Het feit dat SAIL studenten vraagt om hen te helpen bij het ontwikkelen van een vernieuwend feest dat iedereen samenbrengt, is erg slim. Studenten maken veel gebruik van de trends van nu, feesten veel en zijn vaak samen met vrienden en studiegenoten. Onze behoeftes sluiten dus nauw aan met de behoeftes van de doelgroep in de opdracht. Daarom denken wij dat deze goed bij ons past.

Wij als jongvolwassen studenten hebben veel ambitie. Wanneer wij goed op weg zijn met de opdracht, leunen wij niet achterover, maar streven wij naar een nog beter resultaat en zijn wij altijd bereid nog meer te leren!

Social

Deel dit artikel