Studenten verhalen, 20 februari 2020

Crewprogram

Studenten Sport & Bewegen Amsterdam

Wij zijn drie tweedejaars studenten van de opleiding Sport & Bewegen Amsterdam. Dit jaar vindt SAIL 2020 plaats. Er komen ontzettend veel schepen naar SAIL en veel van die bemanningsleden hebben maandenlang op zee gezeten. Het lijkt ons leuk om voor deze bemanningsleden een activiteit te organiseren. Wij hebben een activiteit bedacht om ze Amsterdam een beetje te leren kennen. Wij hebben dit uitgewerkt in een draaiboek.

Wie zijn wij? Mijn naam is Ashir Abid, ik ben 18 jaar en woonachtig in Amsterdam-West. Ik doe de opleiding Sport & Bewegen met veel plezier. Ik heb deze opleiding gekozen, omdat ik meer te weten wou komen over hoe het is om voor de klas te staan en de leiding te hebben. Mijn ambitie is om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van organiseren van evenementen in verschillende werkvelden.

Mijn naam is Sergio Musson, ik ben 17 jaar en woonachtig in Amsterdam-Duivendrecht. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen gekozen, omdatik sporten leuk vind en ik in de toekomst iets wil gaan doen in de sportwereld. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met gamen, muziek en sport. Mijn ambitie is om mensen aan te sturen in de sportwereld.

Mijn naam is Malou Herstel, ik ben 19 jaar en woonachtig in Amsterdam-West. Ik ben de opleiding Sport & Bewegen gaan volgen, omdat ik graag in beweging ben en dat kan op deze school. Ik wil later veel gaan reizen en veel van de wereld zien. Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe herinneringen te maken.

Social

Deel dit artikel