Studenten verhalen, 18 maart 2020

Crewprogramma

 

Crewprogramma door Sport & Bewegen Amsterdam op MBO College Zuid

Wij zijn drie studenten van de opleiding Sport & Bewegen Amsterdam op MBO College Zuid. Wij gaan een excursie bedenken en wellicht organiseren en coördineren voor de bemanningsleden van de Tall Ships die naar SAIL komen. Voor ons is het belangrijk dat ze een leuke ochtend of middag beleven in Amsterdam en daarvoor gaan wij zorgen!

Mijn naam is Flint Krijnen en ik ben 18 jaar. Ik volg het tweede leerjaar bij de opleiding Sport & Bewegen. Ik woon samen met mijn moeder in Amsterdam-West. Ik vorm samen met Julia en Christopher een groepje en wij worden begeleid door onze mentor Kick Koenders. Ik was meteen enthousiast toen ik hoorde dat ik een bijdrage kon leveren aan dit evenement. Ik ben vroeger ook vaak bij SAIL geweest dus dat maakt het nog specialer.

Mijn naam is Julia Wong Fong Sang, ik ben 17 jaar en woonachtig in Abbekerk. De reden waarom ik de opleiding Sport & Bewegen volg, is omdat ik het ontzettend leuk vind om te sporten en les te geven. Daarnaast vind ik het in contact komen met verschillende mensen en doelgroepen erg interessant. Het lijkt me ook super om in deze periode veel te leren bij SAIL, hoe grote evenementen in elkaar steken en worden opgebouwd.

Mijn naam is Christopher McDade, ik ben 17 jaar en ik woon in Aalsmeer. Ik volg de opleiding Sport & Bewegen, omdat ik het geweldig vind om van mijn passie (sport) mijn werk te maken. Ik vind het een mooie uitdaging voor ons groepje om ervoor te zorgen dat de bemanningsleden een leuke middag beleven in Amsterdam. Tevens zou het voor ons erg leerzaam zijn om tijdens SAIL iets te organiseren en eventueel te coördineren.

Social

Deel dit artikel