Studenten verhalen, 30 april 2020

Duurzame foodtruck

Wij zijn vijf studenten van de opleiding business studies die sinds het begin van de opleiding veel met elkaar optrekken dit komt omdat we allemaal dezelfde betrokkenheid   en proactieve manier van werken delen waardoor het samenwerken altijd goed en prettig verloopt. We hebben in de twee jaar dat we nu bezig zijn aan de opleiding al verschillende projecten samen met succes afgerond en kijken ernaar uit om dit wederom tijdens dit project te herhalen.

Buiten school om kunnen we het ook goed met elkaar vinden en doen we graag een borrel of kijken we naar een wedstrijd van Ajax onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij zijn op dit moment bezig met een businessplan voor een duurzame foodtruck voor zowel SAIL als Inholland. Omdat we zowel tijdens en buiten het werken om het goed met elkaar kunnen vinden is er een professionele maar informele sfeer ontstaan waardoor het werken erg soepel verloopt. In combinatie met onze gedrevenheid en de resultaatgerichte visie hebben wij er alle vertrouwen in dat we in samenwerking met SAIL en Inholland de foodtruck van de toekomst kunnen realiseren en daarmee de bezoekers te inspireren over duurzaamheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social

Deel dit artikel