Studenten verhalen, 19 december 2019

Ervaring opdoen in de verschillende evenementenbranches

Tifanny Timmerman – Student Medewerkster Evenementenorganisatie MBO College Zuid

Mijn naam is Tiffany Timmerman en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Medewerkster Evenementenorganisatie die ik volg aan MBO College Zuid in Amsterdam.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om dingen te regelen of te organiseren. Ik had al snel in de gaten dat ik hiermee iets wou doen omdat ik hierin veel plezier had. Vandaar dat ik had besloten om na mijn middelbare school te gaan beginnen aan mijn huidige opleiding.

Toen ik las over de stageplek binnen SAIL werd ik gelijk enthousiast en ben ik direct gaan solliciteren. Nu kan ik met heel veel trots zeggen dat ik stage mag lopen bij het grootste nautische publieksevenement van Nederland.

Mijn droom is om later een eigen evenementenbureau te gaan starten, maar ik weet nog niet goed wat voor soorten evenementen ik wil gaan organiseren.

Ik wil tijdens stageplekken zo veel mogelijk ervaring kunnen opdoen in de verschillende evenementenbranches. Daarom is deze stageplek bij SAIL Amsterdam 2020 een geweldige kans om ervaring op te doen in de nautische evenementenbranche. Uiteindelijk hoop ik erachter te komen waar mijn passies liggen in de evenementenbranche.

Social

Deel dit artikel