Studenten verhalen, 20 februari 2020

Foodtruck van de Toekomst

Studenten Food Commerce & Technology Hogeschool Inholland Amsterdam

Wij zijn zes studenten Food Commerce & Technology aan hogeschool Inholland Amsterdam. Via deze opleiding zijn we in contact gekomen met de organisatie van SAIL Amsterdam. Ons plan is om voor SAIL een realistisch concept voor een foodtruck van de toekomst te bedenken, deze uit te werken en vervolgens te introduceren tijdens SAIL Amsterdam 2020. Ons groepje bestaat uit:

  • Martijn Hazendonk, 20 jaar en student voedingsmiddelentechnologie. Enthousiast over voedsel, duurzaamheid en innovatie. Eigenwijs en kritisch.
  • Evert Miguel Garcia, 20 jaar en student marketingcommunicatie. Prestatiegericht, gedreven en sociaal.
  • Emma de Ridder, 20 jaar en student voedingsmiddelentechnologie. Gedreven en zeer planmatig ingesteld.
  • Tamara van Wees, 20 jaar en student voedingsmiddelentechnologie. Flexibel en betrouwbaar.
  • Buddy van den Bos, 31 jaar en afgestudeerd student Bio-medische wetenschappen. Nu bezig met een carrièreswitch en omscholing via Inholland met de studie Food, Commerce & Technology, richting voedingsmiddelentechnologie.
  • Lucas Duifs, 20 jaar en student voedingsmiddelentechnologie. Sportief en gedreven.

Wij hebben gekozen voor de bedrijfsopdracht van SAIL aangezien wij het bedenken van een foodtruck van de toekomst een uitdagende en interessante opdracht vinden en wij graag een steentje willen bijdragen aan zo’n groot evenement. Wij verwachten tijdens het uitvoeren van deze opdracht veel creatieve vrijheid, dit was een van de voornaamste redenen om te kiezen voor deze opdracht.

Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met SAIL en hopen een geslaagde bedrijfsopdracht en een passende foodtruck te kunnen realiseren voor SAIL 2020.

Social

Deel dit artikel