Studenten verhalen, 18 maart 2020

Generaties verbinden

 

Studenten Leisure & Event Management Hogeschool Inholland, Diemen

Wij zijn een enthousiaste groep van 5 studenten. Ieder van ons is tweedejaars student van de studie Leisure & Events Management bij Hogeschool Inholland Diemen. We komen allemaal uit een ander deel van het land, wat ons een diverse projectgroep maakt. Tijdens de studie en de opdrachten is de samenwerking fijn en lopen de afspraken soepel. Ook buiten onze studie spreken wij elkaar en gaan we met de hele groep iets leuks doen om te ontspannen. Zo gaan we wel eens ergens lunchen of gaan we een drankje doen in de stad. De goede band buiten het werk versterkt ook de samenwerking tijdens de opdrachten.

Binnen onze groep vinden wij het gevoel van de mensen voor wie wij het evenement organiseren het belangrijkst. Dit is een van de redenen waarom SAIL ons aansprak. Tijdens het evenement willen wij verbinding creëren tussen de oudere – en de jongere vrijwilligers. Door de verschillende leeftijden met elkaar te verbinden, leren mensen van elkaar en leren zij situaties vanuit elkaars perspectief te bekijken.

Ook hebben wij voor SAIL gekozen, omdat het een grote en leerzame organisatie is. SAIL is één van de bekendste en grootste evenementen van Nederland. Een groot evenement als SAIL Amsterdam heeft honderden vrijwilligers nodig die hard werken en voor goede resultaten zorgen. Aangezien de inzet van de vrijwilligers van groot belang is, vinden wij het belangrijk dat zij door middel van deze dag beloond worden. Hier willen wij graag een bijdrage aan leveren.

Social

Deel dit artikel