Studenten verhalen, 3 juni 2020

Hotel- en Eventmanagement

Sailing into the future Mijn naam is Amy van Zwieten, 22 jaar oud en ik woon in Muiden. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de Engelstalige hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan de TIO in Amsterdam. Hiervoor heb ik een opleiding aan de middelbare hotelschool afgerond.

lk word er gelukkig van als ik de wensen van mensen kan laten uitkomen en een mooie herinneringen kan creeren. Van jongs af aan was ik al bezig met plannen en organiseren. Graag zou ik in de toekomst mijn eigen evenementenbureau willen runnen, vandaar ook de keuze voor mijn huidige opleiding.

lk ben een gedreven, enthousiaste, stressbestendige, creatieve studente, die graag werkt in groepsverband om gezamenlijke mooie doelen te realiseren.

Na stage te hebben gelopen bij meerdere hotels, restaurants en een groat festival ‘Tomorrowland’, wilde ik graag oak ervaring opdoen bij een groat publieksevenement. Wat is er dan mooier dan onderdeel te mogen uitmaken van het passievolle team van SAIL Amsterdam! Een uniek evenement, waar Nederland, maar vooral Amsterdam, trots op is.

Bij SAIL zal ik twee dagen in de week het hospitality team ondersteunen en de overige dagen werken aan een onderzoek m.b.t. online marketingstrategieen. lk hoop dat SAIL mij de wind in zeilen geeft om volle kracht op mijn toekomst in de eventbranche af te varen.

Social

Deel dit artikel