Studenten verhalen, 9 januari 2020

Inclusiviteit & operationele werkzaamheden

Carleen Meijer – Student Nautisch Business Management IVA Driebergen

Ambitieus en kijkend op een toekomst vol nieuwe ervaringen en ontwikkelingen. Onder leiding van Chris Heijdenrijk (programmamanager) zal ik onderzoek doen op het gebied van inclusiviteit. Daarnaast zal ik ondersteuning bieden bij operationele werkzaamheden.

SAIL is natuurlijk hét event binnen de nautische wereld waar je als liefhebber graag heen gaat. Door mijn verleden in de horeca in combinatie met de IVA is SAIL voor mij de uitgelezen kans om mijn jaren studie toe te passen in de praktijk. Daarnaast is SAIL de plek waar jong en oud samen komen. Ik denk te kunnen leren van de mensen, de kennis en het succes van SAIL. Ik hoop op een half jaar vol nieuwe ervaringen, kennis en vrienden waarmee ik een opstap bouw naar een toekomst met een goed netwerk en ambitieuze doelen.

Binnen SAIL hoop ik goed contact te krijgen met studenten, want wij zijn de nieuwe generatie waarop gebouwd zal worden. Daarnaast is Chris Heijdenrijk (bedrijfsbegeleider) iemand waarvan ik graag wil leren, en streef ik er naar om ook hem te laten zien wat mijn krachten zijn.

De eerste dagen op het kantoor heb ik verschillende interessante mensen mogen ontmoeten waar ik in de komende maanden graag mee ga sparren om tot nieuwe ideeën te komen. In de loop van mijn stage zal ik een beter zicht hebben op de indeling van de afdelingen en kan ik beter bepalen voor wie ik en wie voor mij nuttig is in de toekomst. Ik ben er van overtuigd dat mijn netwerk uitgebreid wordt.

SAIL is een bron van inspiratie voor mij en daarom zal ik constant opzoek zijn naar nieuwe uitdagingen. In de loop naar SAIL toe ben ik niet bang dat ik iets te kort kom. Ik hoop na mijn stage van 6 maanden een positie te hebben waardoor ik iets kan toevoegen aan het team. Dat ik het event tot de laatste dag kan meemaken en met het team alles kan afsluiten. Ik hoop meer te leren van mijn begeleider, die ik op basis van zijn verleden en doelstellingen interessant vindt voor mijn eigen carrière.

Social

Deel dit artikel