Studenten verhalen, 19 december 2019

Inzicht in Business to Business

Ellen Smid – Student Ondernemerschap en Retail Management AVANS Hogeschool

Toen ik 1 jaar was, namen mijn ouders mij mee in de draagzak naar het bos…toen we het bos inliepen begon ik te huilen, zodra we het bos uitliepen was het weer voorbij. Daarna hebben ze dit nog 1 keer geprobeerd en wederom hetzelfde resultaat. Toen mijn ouders mij meenamen naar de zee, de wind in mijn gezicht en haren verscheen er een glimlach op mijn gezicht.

In 2014 heb ik voor het eerst gezeild, dit mocht ik doen tijdens de Tall Ship Races sindsdien ben ik een beetje blijven plakken op de Gulden Leeuw. Tijdens SAIL Amsterdam 2015 heb ik als crew ook mee mogen varen met de arrangementen. Dit was mijn eerste SAIL in Amsterdam vanaf het water, de edities ervoor was het voornamelijk aan de hand van mijn vader aan de kade.

Mijn naam is Ellen Smid, 22 jaar oud, ik ben zoals ik het zelf noem ‘import Utrechter’ maar ben geboren en getogen in Friesland. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement aan AVANS Hogeschool in ‘s – Hertogenbosch. Ik heb na een half jaar in de gezondheidszorg de overstap gemaakt naar deze economische studie, ik zou mezelf namelijk als ‘mensenmens’ omschrijven en ik heb een passie voor retail en marketing. En deze keys vind ik terug in mijn huidige opleiding.

Tijdens mijn opleiding zijn wij voornamelijk bezig met de Business to Consumer kant, maar graag zou ik inzicht krijgen in de Business to Business kant. Deze ervaring en inzichten hoop ik de komende 20 weken te vergaren in het team Partnerships.

Naast het meelopen met het team Partnerships ga ik ook een onderzoek doen, na toevoeging van de nieuwe categorie in de partnerproposities wil ik ook kijken op welke manier die propositie interessant kan worden en blijven voor de Amsterdamse ondernemers.

Ik kijk uit naar de komende weken!

Social

Deel dit artikel