Studenten verhalen, 9 januari 2020

Lighthouse project: excursies ontwikkelen

Eerste- en tweedejaars studenten – Manager International Hospitality ROC Amsterdam

Onze namen zijn Gijs, Thandar, Michi en Zoë. Wij volgen alle vier de opleiding Manager International Hospitality aan het ROC van Amsterdam. Wij zijn deze studie gaan volgen, omdat we graag iets in de wereld van toerisme zouden willen doen. Wat precies weten we nog niet.

Gijs is een tweedejaars student en daarom de leider van ons groepje. Thandar, Michi en Zoë zijn eerstejaars studenten. Thandar is de secretaris en Michi is de planner, want zonder een planning kom je echt net nergens. Als laatste is Zoë de archivist, zij regelt dat niks zomaar verdwijnt en dat alles netjes blijft.

Een klein voorstel rondje, zodat jullie een beetje weten wie wij überhaupt zijn buiten school om.

Michi is 21 jaar en woont in Amsterdam. Ze heeft een lange tijd in het buitenland gewoond, in Costa Rica. Nu is ze weer terug in Nederland. Ze had tot nu nooit gehoord over SAIL en ze is er dus ook nog nooit geweest. Ze vindt het wel een heel tof evenement en ze is dus ook heel erg blij dat wij een project met SAIL doen nu.

Zoë is 17 jaar en woont in het puntje van Noord-Holland, Den Helder. Daar was SAIL in 2015, ze was daar toen ook zeker aanwezig. Voor haar ligt er zeker een passie bij Tall Ships, daarom is ze ook zo blij dat wij nu een project uitvoeren voor SAIL. Doordat we dit project doen heeft ze ook de kans gekregen om stage te lopen bij SAIL, waar ze ook zeker weten heel veel zin heeft. Ze heeft veel zin in het project, ze hoopt natuurlijk dat ons idee wordt uitgekozen.

Thandar is 17 jaar en woont in Bergen en Tuitjenhorn met haar contactouders en biologische ouders. Haar nationaliteit is Birmaanse en Nederlands. Naast school besteed ze graag haar vrije uren aan sociale activiteiten, zoals sport en bezig zijn met vrienden. Dit project lijkt haar zeer uitstekend voor onze leer/werkervaringen, daarom is ze ook erg benieuwd hoe we als team er uiteindelijk uitkomen.

Gijs is 18 jaar en woont in Bennebroek. Zijn familie heeft een paar keer meegevaren met SAIL, maar zelf is hij er nog nooit geweest. Hij weet hier en daar wel wat van SAIL, daarom vindt hij SAIL wel echt een heel leuk evenement. Het project interesseert hem heel erg.

Social

Deel dit artikel