Studenten verhalen, 9 januari 2020

Marketingplan Zonnesloep

Tweedejaars studenten – Creative Business Inholland

Even voorstellen, wij zijn Demi, Colin, Adil, Freek en Marissa. Op dit moment zitten wij in leerjaar 2 van de studie Creative Business op de Hogeschool Inholland. Met zijn vijven mogen wij dit jaar samen met SAIL Academy en het ROCvA aan een te gek project werken.

Een aantal eindexamen studenten van de opleiding Technicus Engineering Werktuigbouwkunde zijn een sloep met een dieselmotor aan het ombouwen tot eentje die volledig op zonne-energie kan varen. De studenten zijn hard aan het werk om de sloep met #SAIL2020 te water laten te gaan!

Aan ons vijven de taak om een campagne te bedenken waarmee we de sloep met een knal kunnen lanceren op of voor SAIL. Ook mogen wij de technische opleidingen van het ROCvA op een leuke manier promoten door middel van deze mooie sloep. We gaan er natuurlijk tevens voor zorgen dat alles zo duurzaam mogelijk gebeurt.

Mijn naam is Demi van Andel, 21 jaar en woonachtig in Aalsmeer. Ik heb eerst een vierjarige mbo-opleiding Vormgeving Ruimtelijke Presentatie en Communicatie gevolgd in de richting styling. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Creative Business op Hogeschool Inholland Haarlem. De studie sluit erg goed aan op mijn vorige opleiding, waardoor ik momenteel mijn kennis en passie voor ontwerpen kan combineren met de creatieve business kant. Momenteel werk ik met mijn projectgroepje aan een creatief project voor SAIL waarbij ik het erg leuk vind om unieke concepten te verzinnen en deze op een fysieke manier uit te werken.

Mijn naam is Colin Titsing, 20 jaar en ik ben woonachtig in Zaandam. De eerste twee jaar van mijn studie heb ik Creative Business gestudeerd en dat vond ik leuk om te doen. Ik ben toen via mijn school in contact gekomen met SAIL Academy voor #SAIL2020. We moeten in samenwerking met SAIL en het ROCvA een Zonnesloep in de markt zetten. Ik hoop in de tijd dat ik hier aan meewerk, meer te leren over projectmanagement.

Ik ben Adil Akrouh, 21 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Dit is al het tweede jaar dat ik samenwerk met SAIL in Amsterdam. Ik heb het altijd een interessant evenement gevonden en door de samenwerking van vorig jaar zal ik er ook zeker heen gaan. We moeten dit jaar met het ROCvA en SAIL een zonnesloep op de markt zetten. Ik hoop hierin meer te weten te komen over de arbeidsmarkt en de bedrijven waarmee wij zullen samenwerken.

Ik ben Freek Sonneveld, 24 jaar en kom uit Laren. Via school ben ik in contact gekomen met SAIL Academy en dit is nu mijn tweede opdracht in samenwerking met SAIL. Tijdens mijn eerste jaar heb ik een promotievideo gemaakt en nu ben ik volop bezig met een evenement creëren rondom de lancering van een zonnesloep. Ik hoop tijdens dit project meer te leren over het ontwerpen en organiseren van een evenement.

Mijn naam is Marissa, 21 jaar en ik woon in Heemskerk. Ik heb na de havo eerst de opleiding Mediaredactiemedewerker gevolgd en ben daarna Creative Business gaan studeren. Dit is niet de eerste keer dat ik samenwerk met SAIL Academy. In het eerste jaar van mijn opleiding heb ik al een filmpje mogen maken naar de aanloop van SAIL 2020. Ik hoop met deze opdracht weer een mooi eindresultaat neer te kunnen zetten.

Social

Deel dit artikel