Studenten verhalen, 9 januari 2020

Omvalfeest #SAIL2020 2.0

Eerstejaars studenten – Leisure & Events Management Inholland

Ahoy! Wij zijn Demi, Roy, Yannick, Jenairo en Hendrik. Wij zijn eerstejaars studenten aan de opleiding Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland Diemen. Wij zijn aan deze studie begonnen om de meest memorabele evenementen neer te zetten. Dit is dan ook wat wij willen bieden aan SAIL Amsterdam 2020.

Wij allen, zijn gemotiveerd om na de opleiding ons verder te ontwikkelen in de evenementenbranche. Dit is dan ook een ambitie van ons allemaal. Het is dan ook maar goed om een oogje in het SAIL te houden naar ons in de toekomst!

Voor SAIL zullen wij helpen met het organiseren van het evenement dat zij geven aan hun vrijwilligers, het Omvalfeest. Hiervoor zullen wij een uniek concept creëren en organiseren voor de vrijwilligers waarbij zij zich gewaardeerd zullen voelen door SAIL. We zullen dit concept baseren op verschillende analyses en strategieën.

In 2020 is het de jubileumeditie van SAIL en er wordt groots uitgepakt. Daarom kunnen we ook niet wachten om met SAIL in zee te gaan!

Social

Deel dit artikel