Studenten verhalen, 9 januari 2020

Omvalfeest #SAIL2020

Eerstejaars studenten – Leisure & Events Management Inholland

Wij zijn zes eerstejaars studenten van de opleiding Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland Diemen. Momenteel houden we ons bezig met het creëren van een concept voor het Omvalfeest voor de vrijwilligers van SAIL. Dit doen we op basis van verschillende onderzoeken en analyses. Het voorafgaande onderzoek moet ons helpen om een geweldig concept te bedenken, zodat SAIL de vrijwilligers echt kan bedanken voor hun inzet.

Hoi, mijn naam is Jennifer Evers, ik ben 20 jaar en woon in Amsterdam. Ik studeer nu Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland, waarbij ik mee mag doen aan een project voor SAIL. Vijf jaar geleden heb ik dit evenement van dichtbij mogen meemaken en dit vond ik erg indrukwekkend. Ik hoop veel ervaring op te doen met het organiseren van dit project en hoop op een mooi eindresultaat!

Ik ben Saul Bargai, en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in het eerste jaar van Leisure & Events Management. Dit is mijn eerste keer dat ik voor zo een grote organisatie mag werken. Dit vind ik enorm spannend en tof! Wij gaan ons best doen om zo goed mogelijk onze kwaliteiten in te zetten om een kwalitatief goed product te leveren.

Ik ben Christiene Olyerhoek, 18 jaar en woonachtig in Roelofarendsveen. Ik doe van alles met muziek en heb daar ook veel plezier in. Ik werk in de horeca en ben enthousiast over alles in en om het bedrijf. Ik ben net begonnen aan de studie Leisure & Events Management. Ik ben benieuwd naar het bedrijf SAIL, aangezien dit nieuw territorium voor mij is. Ik denk dat ik hier veel van kan leren en mezelf verder kan ontwikkelen.

Ik ben Ashley van der Bent, 22 jaar en woonachtig in het prachtige Haarlem met veel plezier. Voordat ik begon aan de opleiding Leisure & Events Management heb ik nog een andere studie afgerond, op de TV Academy gezeten en een jaartje gewerkt. Hierdoor was ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om te studeren en graag in de evenementenbranche aan de slag wil gaan. Met het project waar we nu mee bezig zijn heb ik het gevoel dat wij als groep veel kunnen leren en hopelijk iets positiefs kunnen toevoegen aan het Omvalfeest voor de vrijwilligers!

Mijn naam is Kiki van den Heuvel, 16 jaar en woonachtig in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Tijdens het project in periode twee van het eerste jaar ben ik in contact gekomen met SAIL en tot nu toe bevalt me dat enorm. Ik hoop bij SAIL mijn onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen en mij meer te kunnen verdiepen in duurzaamheid.

Hoi ik ben Isa, 19 jaar en geboren in Woerden. In Mijdrecht heb ik mijn vooropleiding gevolgd aan het Veenlanden College. Hier heb ik ook mijn havo diploma behaald. Na deze 5 jaar ben ik Leisure & Events Management gaan studeren aan de Hogeschool Inholland in Diemen. In het weekend werk ik bij Van der Valk in Breukelen als medewerker in de bediening. Ik vind dit een erg leuke bijbaan. Verder ben ik erg sociaal en ga ik veel uit met mijn vrienden. Dit kan soms zorgen voor wat afleiding van mijn opleiding. Ik ben erg nieuwsgierig naar SAIL en hoop veel te leren van het project.

Social

Deel dit artikel