Studenten verhalen, 30 april 2020

Omvalfeest

Wij zijn Luke Lases & Roy Engelbracht, twee gemotiveerde en ambitieuze eerstejaars studenten aan de opleiding Leisure & Events Management van Hogeschool Inholland Diemen. Deze opleiding zijn wij gaan volgen om ons te ontwikkelen op professioneel vlak in de evenementenbranche.

Toen ons na een schoolproject over conceptontwikkeling gevraagd werd om een concept te creëren voor het ‘Omvalfeest’, het vrijwilligersevenement van SAIL Amsterdam, zeiden wij direct ja! Dit concept hebben wij gebaseerd op vele concepten die door de studenten van Inholland gemaakt waren en samengevoegd tot één. Wij zien de samenwerking met SAIL als een goede kans om ons netwerk te verbreden en ervaring op te doen in het werkveld.

Het Omvalfeest wordt georganiseerd voor de vrijwilligers van SAIL om hen te bedanken en erkenning te bieden voor het werk dat zij verricht hebben voor SAIL. Wij vinden het erg leuk om hieraan bij te dragen door theoretische kennis in de praktijk te brengen en tot een uniek evenement te komen. Wij zullen ons samen met de vrijwilligerscoördinatoren van SAIL Amsterdam bezig houden met de voorbereidingen om het concept te realiseren.

Wij kijken er naar uit om een betekenisvol Omvalfeest neer te zetten en hopen jullie te zien op 16 augustus 2020!

 

 

 

 

 

Social

Deel dit artikel