Studenten verhalen, 1 juli 2020

Photo Tour Through Amsterdam

Studentengroep Sport en Bewegen – ROCvA Zuid

Wij zijn vijf studenten van de opleiding Sport en Bewegen in Amsterdam Zuid.  Via onze mentor Kick Koenders zijn wij in contact gekomen met de organisatie van SAIL in Amsterdam. Wij gaan een excursie bedenken en uitwerken voor de bemanningsleden die tijdens SAIL aankomen. Wij mogen ook de excursie gaan uitvoeren wat natuurlijk supertof is!

Ons groepje bestaat uit:

Christopher McDade, 17 jaar. Ik ben gedreven en erg sportief. Ik kijk er naar uit om mij tijdens deze periode bij SAIL te ontwikkelen op verschillende vlakken. Ik zou later graag grote sportevenementen willen organiseren dus dit is de perfecte mogelijkheid voor mij om me te ontwikkelen in de evenementenwereld.

Mijn naam is Julia Wong Fong Sang en ik ben 17 jaar. Voor een schoolproject moesten wij een excursie verzinnen voor het bemanningenprogramma. Nadat we de ideeën hebben gepresenteerd is aan ons gevraagd of we dit ook willen uitwerken en uitvoeren. Een paar klasgenoten en ik vonden dat superleuk om aan mee te werken, ik kijk er echt naar uit! Wat ik verwacht van deze ervaring is dat ik veel kan leren over een echt evenement, hoe organiseer je dit? Wat heb je ervoor nodig? Enz. Daarbij is dit voor ons een grote kans is om te netwerken, nieuwe te mensen ontmoeten en ervan te leren. Dit is één van de redenen waarom ik deze kans heb gepakt, naast dat ik het leuk vind om dingen te organiseren.

Ik ben Bilal El Razouki, ben 21 jaar oud ik woon in Haarlem. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het organiseren van evenementen. Ik heb al evenementen georganiseerd in Haarlem en ik vind het leuk om te doen. Ik wil dan ook graag mijn beroep van maken.

Mijn naam is Emma Bark. Ik ben 19 jaar en woon in Hoorn. Ik ben actief bezig en sport daarom ook graag. Alle soorten sport interesseert mij en overal weet ik wel iets van af. Ook ben ik vaak te vinden op sportevenementen, als vrijwilliger of als toeschouwer. Graag zou ik later een rol willen spelen tijdens de organisatie en uitvoering van een groot evenement zoals de Olympische Spelen of het WK voetbal. Vandaar dat ik deze uitdaging met SAIL ook aan wilde gaan, om mij zo verder te kunnen ontwikkelen in de wereld van evenement organisatie.

Mijn naam is Thijn van der Schaft. Ik ben 18 jaar en woon in Loenen aan de Vecht. Ik heb op school al meerdere evenementen voorbereid en vind dit erg leuk. Ik kom al mijn hele leven bij SAIL en vind de kans om ervoor te werken ontzettend gaaf. Ik heb vaker meegedaan als vrijwilliger bij grote evenementen zoals de Koningsspelen. Ik pak daarom ook deze kans graag aan.

Wij kijken enorm uit naar met de samenwerking met SAIL. En hopen op een groot succes met onze excursie.

Social

Deel dit artikel