Studenten verhalen, 19 december 2019

Social Media SAIL Academy

Eerstejaars Studenten Crossmediale Communicatie

Wij zijn vijf studenten van de Hogeschool Inholland die de opleiding Crossmediale Communicatie volgen. Dit is een geheel nieuwe studie die het over een heel andere boeg gooit. In plaats van lessen en leren uit boeken, krijgen wij workshops en leren wij via school onszelf klaar te stomen voor het echte bedrijfsleven. Wij werken ook met echte opdrachtgevers; SAIL Academy is hier een van.

SAIL Academy heeft ons gevraagd om een contentplan op te stellen om de social media kanalen interessant te houden. Wij hebben hier alle vijf individueel voor gekozen. We willen leren en onderzoeken hoe je een goed contentplan maakt en creëert. De achterliggende gedachte hiervan is dat zodra wij het bij SAIL Academy kunnen toepassen, we het wellicht ook kunnen meenemen voor in de toekomst.

Mijn naam is Kim Kuijper, ik ben 21 jaar en ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb binnen 2,5 jaar de opleiding Facilitair Leidinggevende, Hospitality & Events afgerond bij ROCvA MBO College Centrum. Ik heb altijd al iets willen doen met media, vandaar dat ik voor deze opleiding heb gekozen. Ook vind ik de manier waarop we les krijgen heel fijn. Ik vind persoonlijk dat ik meer leer van doen dan denken.

Mijn naam is Ocean Coesel. In 2016 begon ik aan de opleiding Eventmanagement op ROCvA MBO College Hilversum. De opleiding duurde 3 jaar en die heb ik in 2019 met succes afgerond. In 2019 ben ik begonnen met mijn huidige opleiding. Tot nu toe bevalt het mij erg goed en komen mijn kwaliteiten goed naar voren. Mijn sterkste kwaliteiten zitten in het bedenken van ideeën en die stapsgewijs secuur uitwerken.

Mijn naam is Rida en ik volg momenteel de opleiding Crossmediale Communicatie. De voornaamste reden dat ik deze opleiding volg op dit moment, is dat ik graag een pro wil worden op het gebied van conceptontwikkeling en creatieve visuele creaties. Door middel van InDesign, Photoshop, etc.. Natuurlijk gaat dat niet alleen lukken met de opleiding maar ook met mijn ervaringen daar buiten. Werken met verschillende opdrachtgevers waarbij ik dit tot uiting kan laten komen is dus ideaal!

Ik ben Jason en ik heb de afgelopen 3 jaar de MBO-studie Media en Evenementen gevolgd (junior producer) op het ROCVA MBO College Hilversum. De reden dat ik deze studie heb gekozen is dat ik graag wil werken aan reclames en het onderzoeken van doelgroepen, aan de hand van creatieve visuele creaties.

Ik ben Caglayan en ik heb hiervoor meerdere bacheloropleidingen gevolgd, wat eigenlijk niets te maken heeft met deze opleiding. In de zoektocht naar de juiste opleiding heb ik bij mijzelf ontdekt dat ik graag richting de marketing, met voornamelijk focus op reclames, wil gaan. Ik wil hierin leren hoe ik moet communiceren naar een doelgroep toe. Ik heb ambities om dit uiteindelijk te doen en te combineren met een eigen onderneming.

Social

Deel dit artikel