Studenten verhalen, 29 juni 2020

Stage Assistent Productie

Yonca Basaran- Student Leisure & Events Management – Inholland Diemen

Een zee heeft geen wegen, zo voelde mijn leven ook. Een zee aan mogelijkheden, mijn lichaam als schip die geen idee had welke kant die op moest gaan. Door me aan te melden voor meerdere vrijwilligersbaantjes en deze uit te oefenen heb ik grenzen gekregen in mijn zee.

SAIL is in mijn familie een erg bekend event en ik heb dus ook meerdere edities meegemaakt. Nu is het punt dat SAIL mij de kans geeft om een draai aan mijn stuur te geven, om mijn weg te maken op de grote, wilde, woeste maar ook kalme, vredige en krachtige zee.

‘Ook al zie je een schip achter de horizon verdwijnen, dat betekent niet dat hij er niet meer is.’ Dit citaat stond op de rouwkaart van mijn lieve oma, die ook al liefde voor de zee had. Dit citaat is de hoofdlijn van mijn leven.

Je kunt als schip alle kanten op, je hebt geen idee wat er onder je zit, je weet niet wat je kan verwachten en toch moet je zorgen dat je op een bestemming terecht komt en er is niemand verantwoordelijker dan jij, want jij bent de kapitein van je eigen schip. Mijn ambitie is heel simpel: mijn bestemming vinden.

Ik geniet nou eenmaal van de zee en ik vertrouw erop dat mijn schip de stormen kan overleven, daarom geniet ik van de reis naar mijn bestemming. SAIL Academy geeft mij de verrekijker om naar mijn mogelijke bestemmingen te kijken. Hier ben ik ze dan ook ontzettend dankbaar voor. Zij geven mij de ruimte om mijn eigen weg te maken en ik zal hiervoor mijn zeilen uitgooien.

Geloof in wat je nog niet ziet, vergeet niet wat je hebt gezien.

Social

Deel dit artikel