Studenten verhalen, 7 april 2020

Stage Assistent SAIL Academy

Mijn naam is Joëlle van Bokhoven. Ik ben 19 jaar en kom uit Heemskerk. Ik ben bezig met de opleiding Media Management op het Nova College in Haarlem. Ik zit momenteel in mijn derde en laatste jaar. Wat ik na mijn opleiding wil gaan doen, is nog een raadsel. Wat ik wel weet, is dat ik alles leuk vind en het liefste van alles wat meekrijg. Die kans hoop ik dan ook tijdens mijn stage te krijgen.

Ik ga stage lopen bij de afdeling SAIL Academy. SAIL Academy kan mij veel verschillende werkzaamheden aanbieden en hierdoor hoop ik erachter te komen wat mij het beste ligt en wat ik later wil gaan doen. Deze stage is voor mij een mooie kans om me te kunnen ontwikkelen op zakelijk, maar ook persoonlijk gebied. Vanaf het begin heb ik het gevoel gehad dat de medewerkers bij SAIL Academy er alles aan doen om jou op je plek te laten voelen en je de ruimte geven om van alles te leren.

Tot nu toe heb ik niet alleen veel geleerd, maar ook de leukste en liefste mensen ontmoet. Ook heb ik mijn netwerk in veel opzichten kunnen vergroten. Ik ben ervan overtuigd dat SAIL Academy mij een onwijs gave stageperiode gaat geven waarin ik een hoop nieuwe dingen leer, echt mezelf kan zijn en me meer kan gaan ontwikkelen.

Social

Deel dit artikel