Studenten verhalen, 18 maart 2020

Stage #bringyourgrandparents

Mijn naam is Daphne Glandorf en ik zit in het laatste jaar van de opleiding toerisme management aan het Inholland. In februari ben ik begonnen met mijn afstudeeronderzoek bij SAIL en ik heb veel zin om samen met het SAIL team te werken. Ik ben bij SAIL terecht gekomen nadat ik werd aangesproken met mijn projectgroep na het winnen van het beste product bij een project van de opleiding en ik was gelijk enthousiast!

Ik ben erg actief, heb verschillende bijbanen en in mijn vrije tijd beoefen ik graag verschillende sporten. Naast sport vind ik het ook gezellig om lekker te borrelen op het terras of in de kroeg. Verder vind ik het leuk om verschillende reizen te maken enĀ  hierbij ook lekker actief bezig te zijn. Een aantal zomers heb ik gewerkt als reisleidster reizen en in de winters was ik in Oostenrijk te vinden waar ik skilessen gaf en vorig jaar heb ik een halfjaar in gewoond voor mijn studie.

Het organiseren van activiteiten en evenementen spreekt mij erg aan en een bijdrage mogen hebben aan een evenement zoals SAIL lijkt mij helemaal geweldig. Dit is een grote kans om mijzelf te ontwikkelen en veel nieuwe inzichten te krijgen.

Social

Deel dit artikel