Studenten verhalen, 18 maart 2020

Stage #bringyourgrandparents

Mijn naam is Daphne Glandorf en ik zit in het laatste jaar van de opleiding Tourism Management bij Inholland Diemen. In februari ben ik begonnen met mijn afstudeeronderzoek bij SAIL en ik heb veel zin om samen met het SAIL team te werken. Ik ben bij SAIL terecht gekomen nadat ik samen met mijn projectgroep ‘het beste product’ had gewonnen voor een project wat we samen hadden afgerond. Ik was toen gevraagd of ik het leuk zou vinden om af te studeren bij SAIL en ik was gelijk enthousiast!

Ik ben erg actief, ik heb meerdere bijbanen en in mijn vrije tijd beoefen ik graag verschillende sporten. Naast sport vind ik het ook gezellig om lekker te borrelen op het terras of in de kroeg. Verder vind ik het leuk om verschillende reizen te maken en hierbij ook lekker actief bezig te zijn. Een aantal zomers heb ik gewerkt als reisleidster en in de winters was ik in Oostenrijk te vinden, waar ik skilessen gaf. Ook heb ik vorig jaar een halfjaar in Zweden gewoond voor mijn studie.

Het organiseren van activiteiten en evenementen spreekt mij erg aan. Een bijdrage mogen leveren aan een evenement zoals SAIL Amsterdam 2020 lijkt mij helemaal geweldig. Dit is een grote kans om mijzelf te ontwikkelen en veel nieuwe inzichten te krijgen.

Social

Deel dit artikel