Studenten verhalen, 17 februari 2020

Stage Communicatie Vormgeving

Manon Groot – Student Media Vormgeven Grafisch Lyceum Rotterdam

Mijn naam is Manon Groot en ik ben 20 jaar. Ik ben erg creatief, spontaan en leergierig. Door deze eigenschappen heb ik dan ook gekozen voor een creatieve studie: Media vormgeven. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van deze studie en dat betekent een afstudeerstage voltooien. Het aankomende half jaar zal ik het team Communicatie versterken met mijn visuele vaardigheden.

De keuze voor een stagebedrijf was snel gemaakt toen ik hoorde dat je ook stage kunt lopen bij SAIL Amsterdam 2020. Van jongs af aan ben ik altijd al op en rondom oude schepen te vinden geweest. Dit is namelijk echt iets waar ik enthousiast van word. Deze passie is overgedragen van mijn ouders op mij en nu deel ik het samen met mijn vriend. Door mijn stage bij SAIL Amsterdam 2020 te lopen, hoop ik mijn passie en interesse in dit vakgebied te kunnen delen met andere enthousiastelingen.

Van de vorige SAIL herinner ik mij helaas niet veel, maar daar ga ik deze SAIL natuurlijk verandering in brengen. Ik hoop dat ik veel kan bijdragen aan de visuele communicatie van het gehele evenement en dat ik natuurlijk ontzettend veel inspirerende mensen mag ontmoeten!

Social

Deel dit artikel