Studenten verhalen, 4 maart 2020

Stage coördinatie bemanning

Britt Musters – Student Hotel- & Eventmanagement aan Hogeschool Tio Utrecht

Hi SAILors! Mijn naam is Britt Musters, 22 jaar oud en een echte zeilfanaat die met trots mag zeggen dat ze gaat afstuderen bij SAIL. Ik volg de opleiding Hotel- & Eventmanagement aan Hogeschool Tio in Utrecht.

In mijn eerste jaar heb ik een gastcollege gevolgd waar iemand sprak over SAIL Academy. Dit verhaal is 4 jaar lang in mijn hoofd rond blijven spoken en toevallig is mijn hele studie zo gelopen dat het jaar waarin ik moet afstuderen SAIL Amsterdam 2020 is! Het kan niet anders dan dat het zo had moeten zijn denk ik alsmaar.

Ik ga voorafgaand aan en tijdens SAIL helpen met het coördineren van het bemanningenprogramma. Het bemanningenprogramma zijn verschillende excursies die SAIL aanbiedt aan de bemanningsleden van alle Tall Ships tijdens SAIL. Dit bestaat uit de volgende elementen: cultureel, sportief en nautisch.

Dat ik zo dicht in contact mag komen met andere zeilfanaten van over de hele wereld vind ik zo tof! Ik kijk enorm uit naar SAIL Amsterdam 2020, maar ook naar de periode vóór SAIL waarin ik hoop veel te mogen leren.

Wat ik zo leuk vind aan SAIL is de diversiteit van het team. Jonge mensen, die net als ik nog studeren, waar ik vanuit het perspectief van hun studies veel van hoop te leren. Maar ook werknemers die zich al langer in het werkveld bevinden, waar ik ook van hoop te leren.

Ik ga mij 100% inzetten de aankomende maanden om van de 10e editie er eentje te maken die niet snel vergeten zal worden! Ik hoop dat mijn mede teamgenoten dit ook doen, want dan wordt het sowieso fantastisch.

Klaar om te wenden! REE! #WeSAIL

Social

Deel dit artikel