Studenten verhalen, 20 februari 2020

Stage Nautische Zaken

Zoe Barth – Student Office- en Eventmanagement Schoevers

Ahoy, SAIL Amsterdam 2020, here we come!

Ik ben Zoe Barth, 21 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Er is geen evenement in de wereld waar ik meer enthousiast van word dan SAIL. Alleen al de enorme (inter)nationale aandacht geeft aan hoe groot dit evenement is. Schepen varen vanuit de hele wereld om hierheen te komen, uit landen waar ik ook stiekem heen zou willen reizen.

Ik ben erg nautisch ingesteld, altijd al geweest. Om daarom nu mee te mogen doen met het grootste zeilevenement van Nederland is perfect voor mij. Tussen alle Tall Ships, voel ik mij als een vis in het water.

Mijn doel als stagiair bij de nautische afdeling is om het beste uit mezelf te halen en te leren hoe het is om in een grote organisatie mee te mogen draaien. Ik ben geboren en opgegroeid in California. Sinds mijn negende jaar woon ik in Nederland. Een carrière in de zorg was toch niet mijn ambitie, daarom heb ik nu bewust gekozen voor een opleiding bij Schoevers in Office- en Event management.

Daarnaast ben ik sinds een paar jaar aangesloten bij de zeilstudentenvereniging in Amsterdam, Orionis. Met mijn ervaring in het zeilen en mijn motivatie sta ik te popelen om met het SAIL-team het een onvergetelijke week te maken voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. Hopelijk zien we jullie bij SAIL Amsterdam 2020!

Social

Deel dit artikel