Studenten verhalen, 17 februari 2020

Stage Partnerships

David Slot – Student Commerciële Economie Hogeschool van Amsterdam

Mijn naam is David Slot, ik ben 19 jaar oud en studeer aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik volg de opleiding commerciële economie en heb sportmarketing als afstudeerrichting gekozen. Ik heb voor deze richting gekozen omdat sport een belangrijk onderdeel uitmaakt van mijn leven en ik dit graag wilde integreren in mijn studiecarrière.

Ik zit momenteel in het derde studiejaar en heb net de minor ‘beleggen’ afgerond. Vanaf 3 februari kom ik bij Sail Amsterdam stage lopen op de afdeling Partnerships. Ik kijk hier ontzettend naar uit. Niet alleen omdat ik van kleins af aan groot fan ben van dit evenement, maar ook omdat ik gedurende deze periode de ruimte krijg om mij verder te ontwikkelen.

Ik zal mij op de afdeling Partnerships voornamelijk bezighouden met de operationele ondersteuning van het team, maar ook met het bevorderen van de interne communicatie en het afstemmen van zaken met partners en sponsoren. Hiernaast zal ik mij bezighouden met mijn stageopdracht die in het teken staat van ‘verbinding’. Voor de 10e editie heeft SAIL een extra categorie toegevoegd aan hun partnerpropositie, namelijk de ‘supporter’. Deze categorie bevordert de toegankelijkheid voor het Amsterdamse bedrijfsleven om zich te binden aan SAIL. Ik zal onderzoeken hoe we deze categorie kunnen boeien en binden.

Ik heb veel leuke herinneringen aan SAIL als bezoeker en kijk er erg naar uit om nu daadwerkelijk mijn steentje bij te dragen aan dit evenement. Ik vind het een uitdaging en hoop dat ik mijzelf als student en als persoon bij SAIL Amsterdam verder kan ontwikkelen.

Social

Deel dit artikel