Studenten verhalen, 9 januari 2020

Stage Vergunningaanvraag

Joris Hallensleben – Student Leisure en Events Management Breda University of Applied Sciences

Mijn naam is Joris Hallensleben en ik volg de opleiding Leisure en Events Management aan de Breda University of Applied Sciences. Ik ben aan deze studie begonnen omdat ik altijd al interesse had in de logistiek rondom grote gebeurtenissen en evenementen. Het is altijd weer een wonder als er een groot evenement soepel verloopt.

Ik vind het een hele mooie gedachte dat ik bij kan dragen aan een memorabele belevenis van bezoekers. Een positieve ervaring van een evenement gaat natuurlijk hand in hand met veiligheid en mobiliteit, maar ook deel je graag die ervaring met veel andere mensen. Dit zorgt voor mooie uitdagingen bij de organisator. Zeker als het evenement in de publieke ruimte plaatsvindt. Ik ben perfectionistisch en denk in creatieve oplossingen, zo hoop ik mijn steentje bij te dragen aan SAIL en ga ik graag aan de slag om mijn interesses te combineren met de kennis van SAIL.

Tijdens #SAIL2020 zal ik de technisch producent assisteren met de vergunningaanvraag, en zal ik daarnaast mijn afstudeeronderzoek doen naar crowdmanagement. Tijdens de komende editie wordt meer dan ooit tevoren gekeken naar de veiligheid op het droge en op het natte, dus dat is een perfect moment voor mij en SAIL om samen nieuwe kennis te vergaren en er een veilige en niet te vergeten tiende editie van SAIL te maken.

Social

Deel dit artikel