Studenten verhalen, 17 februari 2020

Stage Vrijwilligers Coördinatie

Lisanne Janssens – Student International Leisure Management Breda University of Applied Sciences

Mijn naam is Lisanne Janssens en tegen de tijd dat ik mijn stageperiode bij SAIL Amsterdam begin ben ik 20 jaar. Op dit moment ben ik derdejaars International Leisure Management studente met een specialisatie in Event Management aan Breda University of Applied Sciences. Doordeweeks ben ik woonachtig in Amsterdam, maar in het weekend ben ik gewoon lekker in Tilburg te vinden bij mijn ouders. In de weekenden ben ik vaak aan het werk of ga ik terrasjes pakken of uit eten met vriendinnen. Daarnaast ga ik heel graag op stedentrips die ik ook veel gepland heb staan dit jaar .

Wat ik na mijn opleiding wil gaan doen, is nog de vraag. Op dit moment is mijn interesse erg groot in verschillende branches. Over vijf jaar zie ik mijzelf binnen een Leisure bedrijf werken waar ik volledig mezelf kan zijn en de ruimte heb om mezelf verder te ontwikkelen en mijn netwerk uit te breiden. Ook vind ik het belangrijk dat ik hier de kans heb om door te groeien.

Per februari 2020 begin ik als stagiaire vrijwilligerscoördinatie bij SAIL Amsterdam. Ik wil tijdens mijn specialisatie in Event Management graag wat meer kennis op doen in de sportindustrie en daarnaast vind ik vrijwilligersbeleid erg interessant. Toen deze vacature op mijn pad kwam, één jaar voordat ik aan deze stage begon, wist ik dat dit een grote kans voor mij zou zijn. Nu, één jaar later, gaat het avontuur dan eindelijk beginnen.

Ik kijk er naar uit om dit avontuur aan te gaan.

Nautische groet,

Lisanne Janssens

Social

Deel dit artikel