Studenten verhalen, 5 juni 2020

Student Leisure & Event Management- Inholland Diemen

Sacha Overmars- Student Leisure & Event Management- Inholland Diemen

Mijn naam is Sacha Overmars en ik ben 24 jaar oud. Ik doe mijn afstudeerstage voor SAIL Amsterdam en werk bij het Hospitality team. Dit team is onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verkoop van de particuliere- en zakelijke arrangementen. We hebben een geweldig leuk team waarin naast de juiste dosis professionaliteit ook een goede sfeer centraal staat. Binnen het Hospitality team ben ik samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het verkopen van zakelijke arrangementen aan diverse bedrijven en organisaties.

SAIL Amsterdam is de juiste werkgever om als jongere ervaring op te doen in de eventbranche. Het is een van Nederland’s belangrijkste én grootste evenementen en daar komt logischerwijs veel voorbereidend werk bij kijken. Naast de goede leeromgeving krijg je als stagiair veel verantwoordelijkheid waardoor het in mijn ogen een goede leeromgeving is voor aanstormend talent.

SAIL Amsterdam is voor mij de perfecte laatste stap op weg naar werkend bestaan. Vol ambitie en leergierigheid ga ik de uitdaging aan om mijzelf op verschillende gebieden te ontwikkelen en een groot netwerk op te bouwen. Ik hoop op een vruchtbaar half jaar vol met leermomenten, nieuwe situaties, maar ook met vele onvergetelijke momenten zodat ik als persoon verder kan groeien. De lat hoog leggen is wat ik doe, maar hiervoor heb ik wel de juiste dosis gezelligheid nodig. Gelukkig bieden de mensen om mij heen genoeg gezelligheid en hieronder vallen zeker weten mijn collega’s bij SAIL!

Op persoonlijk gebied is SAIL Amsterdam voor mij meer dan een van de vele evenementen in de grote steden. Het is een evenement waar bezoekers met diverse achtergronden samenkomen en waaraan iedereen kan deelnemen. SAIL Amsterdam verbindt heel Amsterdam, Nederland en wereldwijd. Dit maakt SAIL voor mij uniek.

Social

Deel dit artikel