Studenten verhalen, 20 februari 2020

Tour door Amsterdam

Studenten Sport & Bewegen MBO College Zuid

Wij zijn twee studenten die de opleiding Sport & Bewegen in Amsterdam volgen. We zitten in ons tweede leerjaar niveau 3/4 op MBO College Zuid. Voor het vak organiseren van evenementen mogen wij voor SAIL Amsterdam 2020 een excursie bedenken voor de bemanningsleden waarbij ze een dagje kunnen genieten van de stad Amsterdam.

Ons idee:
Wij willen Amsterdam aan de bemanningsleden laten zien. Ons plan is om hen verschillende toeristische plekken te laten zien, zodat ze een beter beeld van Amsterdam krijgen. Als leuke toevoeging nemen we polaroidcamera’s mee en zullen we samen met de bemanningsleden verschillende foto’s maken op de plekken die we bezoeken. We geven ieder een goodiebag met verschillende artikelen, zoals: een fotoboek. Alle foto’s die wij van ze maken kunnen ze dan in hun fotoboek stoppen en meenemen op hun reis over de wereld.

Wie zijn wij:
Mijn naam is Hasna El-Fazazi, ik ben 17 jaar en woon in Almere. Ik doe bij Sport & Bewegen het versnelde mbo-traject waardoor ik in 3 jaar mijn niveau 4 diploma kan halen.

Mijn naam is Faiz Nadirhoesein, ik ben 20 jaar en woon in Amsterdam. Ik zit nu in mijn tweede jaar en behaal volgend jaar mijn niveau 3 diploma. Nadat ik mijn niveau 3 diploma heb gehaald, studeer ik nog 1 jaartje door om mijn niveau 4 diploma te behalen.

Social

Deel dit artikel