Studenten verhalen, 9 januari 2020

Vrijwilligersbeleid

Chris Wezer – Student Eventproducer MBO College Zuid

Mijn naam is Chris Wezer, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Eventproducer aan het MBO College Zuid.

Sinds 3 september 2019 ben ik officieel stagiair bij SAIL. De reden waarom ik ervoor gekozen heb om hier mijn afstudeerstage te lopen, is omdat het een hele nieuwe stap is. Mijn twee vorige stages verschillen heel veel met mijn stage bij SAIL. Omdat ik zelf ook nog niet een bepaalde affiniteit had met SAIL, leek dit voor mij een spannende stap in een nieuwe richting.

Je kan mij het beste beschrijven als een rustige en zelfstandige jongen die openstaat voor nieuwe uitdagingen. Het is uiteindelijk mijn droom en doel om een eigen evenement te organiseren of een meedenkend brein te zijn in een bestaande organisatie, zodat ik toch mijn ideeën kan delen en visualiseren. Bij SAIL ga ik over het vrijwilligersbeleid. Sam van Saarloos begeleidt mij en helpt mij om alle ins en outs van het beroep te leren, zodat ik uiteindelijk alles zonder begeleiding kan doen. Enige ervaring met vrijwilligers heb ik al, omdat ik met mijn projectgroepje op school voor ADE ook een informatieavond voor vrijwilligers had georganiseerd.

Social

Deel dit artikel