Luxe driemaster Barkenstijn

Loth Lorien

De Loth Lorien is een luxe en stijlvolle driemaster Barkentijn met salon, bar en groot zonnedek. Garantie voor een onvergetelijke dag tijdens SAIL in Amsterdam.
De Loth Lorien biedt een heerlijke dag op het water voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst tot 90 personen, met alle wenselijke comfort. Afhankelijk van het weer worden de buffetten opgediend in de salon of op het hoofddek.

De salon heeft een uitnodigende sfeer met warme, harmonieuze kleuren, is smaakvol ingericht en bekleed met een houten lambrisering. Onderdeel van de salon is een stijlvolle bar met een uitgebreide drankenkaart en vele koffiespecialiteiten.
Op het hoofddek en op de topdekken is voldoende ruimte voor verpozen op een bank met een drankje, eventueel onder onze zonnetent. U kunt zich voorstellen hoe u de dag dobberend door de overvolle IJhaven kunt doorbrengen.
Er is geen ander nautisch evenement in de wereld waar zoveel te zien is op het water als tijdens SAIL. De sfeer tijdens dit grote evenement is altijd weer opperbest en ondanks de grote drukte indrukwekkend relaxed.

Vanzelfsprekend is de Loth Lorien behalve voor dagtrips ook te boeken voor langere reizen voor maximaal 36 personen, in comfortabele hutten met douche en toilet.

Bouwjaar

1907

Laatste re-fit

1992

Vlag

Thuishaven

Lengte

48

Breedte

7.20

Snelheid onder zeil

15

Bezoek aan SAIL Amsterdam

2015

Crew

10

Passagiers

90

SAIL verbindt de hele wereld

Gebruik #SAIL2025 en deel waar jij nu bent!

Clipper Stad Amsterdam omringt door mensen met de Nederlandse vlag aan de achterkant

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Stay updated

Naar boven