020-2371688 info@sail.nl

SARAH VERHOOGT

MAVO

Mijn naam is Sarah Verhoogt en ik ben 16 jaar. Momenteel zit ik in mijn examenjaar mavo van de middelbare school Antoni Gaudi. Ik vind het leuk om te brainstormen en ideeën te bedenken voor social media. Daarnaast vind ik het leuk om logo’s, folders en websites te ontwerpen. Ik ben erg leergierig en ontmoet graag nieuwe mensen.

Na mijn examens ga ik de opleiding Media & Vormgeving volgen op het Mediacollege in Amsterdam. Op Twitter had ik een filmpje geplaatst waarin ik een oproep had gedaan voor een snuffelstage. Toen ik zag dat SAIL had gereageerd werd ik gelijk enthousiast. Na een kennismakingsgesprek mocht ik hier op snuffelstage komen voor een week.

In deze week heb ik ideeën voor het logo van de tiende editie ontworpen, een filmpje gemaakt en bewerkt voor een stagevacature van SAIL Academy en gebrainstormd met een groep studenten over content voor de social media kanalen van SAIL Amsterdam.

Ik vond het super gaaf om mee te helpen aan de voorbereidingen van zo’n groot evenement. Ik hoop dat ik ooit een keer terugkom om weer mee te helpen. Ik zou het vet vinden om dan mee te helpen aan de aftermovie.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok