020-2371688 info@sail.nl

THOMAS BOS

MAVO

Mijn naam is Thomas Bos en ik ben 15 jaar. Op het moment zit ik in 3 mavo van het Coenecoop College in Waddinxveen. Ik wil later graag de opleiding International Creative Business doen op Hogeschool Inholland Den Haag, omdat ik evenementen en alles wat daarmee te maken heeft geweldig vind. Mijn broers volgen deze opleiding momenteel en ik hoor er vaak leuke verhalen over. In mijn vrije tijd werk ik veel en spreek ik vaak af met vrienden.

Tijdens mijn snuffelstage bij SAIL doe ik van alles. Als iemand op het SAIL kantoor mijn hulp nodig heeft, help ik diegene. Ik heb geholpen met het vertalen van een stuk tekst, het sorteren van foto’s van vorige SAIL edities en de tweede dag van mijn stage heb ik ook geholpen met het organiseren van een oud talenten reünie. Bij deze bijeenkomst kwamen een aantal studenten die tijdens SAIL Amsterdam 2015 een rol speelden bij elkaar voor een borrel.

Ik ben bij SAIL terecht gekomen doordat een vriend van mijn broer gereageerd had op een bericht van Margit. Ik heb haar vervolgens een mail gestuurd en later een kennismakingsgesprek gehad. Zij vertelde mij meer over SAIL en gaf ook aan dat ik zou kunnen helpen bij de uitvoering van SAIL in 2020.

Alle werknemers van SAIL zijn heel aardig. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en ik hoop er in 2020 bij te zijn.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok