020-2371688 info@sail.nl

YOSHKA VUKKINK

Sponsoruitdagingen voor SAIL – Yoshka Vukkink

Opleiding: Bachelor Business Administration aan de Hogere Hotelschool Den Haag vestiging Den Haag – vierdejaars student, afstudeerstage + onderzoek
Stage tijd: 6 maanden

Functie/afdeling: Assistant Event Manager (deel van Tall Ship Collective en Sponsoring), maar all-round inzetbaar, dus Assistant Event Manager covert dat wel.

Hoe ik bij SAIL Amsterdam 2020 kwam.. ik ging weg uit Scheveningen voor mijn afstudeerstage periode en moest daarom het huis opzeggen waarmee ik met 3 andere dames de afgelopen 2 jaar woonde. De dochter van Mitra van Raalten (directeur Stichting SAIL Amsterdam) wilde erg graag het huisje gaan huren en zo kwam Mitra bij mij thuis langs om het huis te bekijken. Na de rondleiding vertelde ze dat ze de directeur is van SSA en zo kwam ik met haar in gesprek over een eventuele stageplek bij SAIL Amsterdam 2020. Daarna ging het balletje rollen.

SAIL Amsterdam 2020 is een unieke stageplek omdat het zich maar één keer in de vijf jaar afspeelt. Daarom is het een eer om erbij betrokken te zijn en mee te helpen om het evenement weer op te zetten voor 2020. Het begint met een klein team waar brainstormen en het werven van mensen zich ontwikkelt en eindigt met een man of 50-60 (of nog wel meer) die hard bezig zijn alle puntjes op de “i” te zetten.

Ik ben nu deel van de eerste fase waar brainstormen key is en dit geeft mij de kans te leren van ervaren experts op verschillende gebieden.

Mijn afstudeeronderzoek zal zich focussen op het onderzoeken naar de relatie tussen SAIL Amsterdam 2020 en multinationals met betrekking tot sponsoring en hoe dit het beste kan worden onderhouden.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok