020-2371688 info@sail.nl

Ben jij op zoek naar een leuke stage en wil jij van september 2019 tot en met januari 2020 meewerken aan de organisatie van SAIL Amsterdam 2020? Lees dan snel verder.

SAIL AMSTERDAM 2020

SAIL Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. De eerste SAIL werd in 1975 georganiseerd in het kader van het 700-jarig bestaan van Amsterdam. Het evenement was zo’n groot succes dat besloten werd tot herhaling van het evenement in 1980. Teneinde de organisatie in goede banen te leiden is in 1977 de Stichting Sail Amsterdam (SSA) opgericht. Sindsdien is de SSA erin geslaagd om SAIL Amsterdam iedere vijf jaar te organiseren.

Het hart van SAIL wordt gevormd door de indrukwekkende vloot van tall ships, varend erfgoed, marineschepen en replica’s. Daarnaast vindt dagelijks een wisselend programma plaats van allerlei culturele en sportieve activiteiten. SAIL Amsterdam 2020 vindt plaats van woensdag 12 tot en met zondag 16 augustus 2020 op en rond het IJ.

De SAIL organisatie en haar partners zijn er wederom voor aan het zorgen dat komende editie een onvergetelijke beleving wordt. Om dit te bewerkstelligen zoeken wij bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Dit is een kans die je niet mag en kan laten liggen. Kortom, we kunnen jouw expertise goed gebruiken in ons team.

AFDELING OPERATIONELE ORGANISATIE/VRIJWILLIGERSCOÖRDINATIE

In aanloop naar het evenement in augustus 2020 zal een professionele organisatie neergezet moeten worden die het evenement tijdens de uitvoering regisseert en controleert. Daarbij zal in grote mate gebruik worden gemaakt van vrijwilligers (in 2015 waren het er zo’n 1200), veelal in samenwerking met professionals. Die vrijwilligersorganisatie dient handen en voeten te krijgen.

DE STAGEWERKZAAMHEDEN

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit: het opbouwen en beheren van de vrijwilligersorganisatie, datasysteem met alle gegevens over de vrijwilligers vullen en beheren, vrijwilligers werven (m.b.v. database, advertenties in nautische bladen en op nautische websites) en vrijwilligersdagen voorbereiden/organiseren.

WAT VOOR IEMAND BEN JIJ?

Je hebt een passie voor mensen, organisatietalent, oog voor detail en een scherpe geest, ICT-vaardigheden, je bent communicatief vaardig, je kunt mensen enthousiasmeren, je kunt heel goed luisteren en je durft vragen te stellen.

WIL JIJ:

· Komend (half) jaar (vanaf eind augustus/begin september) al jouw talenten, leergierigheid en ambitie inzetten bij het uitvoeren van de geschetste werkzaamheden voor SAIL?

· een uniek evenement als SAIL op je CV zetten?

· je samen met andere talenten inzetten om SAIL tot een fantastisch succes te maken waar je trots op kunt zijn?

GEÏNTERESSEERD OM AAN BOORD TE KOMEN?

Vertel ons over jouw passies en talenten en hoe die passen bij de geschetste vacature en afdeling; vertel ons jouw verhaal. Je mag dit verhaal vertellen op elke manier die je maar wilt en liefst op een manier die bij je past. We laten de vorm waarin jij je aan ons wilt presenteren helemaal vrij. Houd alleen rekening met onderstaande criteria:

a) het is zeker niet verplicht om een standaard sollicitatiebrief te sturen, we vinden het juist leuk als je een andere vorm gebruikt die weergeeft wie jij bent en wat je kan;

b) wél vinden we het belangrijk om je CV te vangen (ook hierbij geldt: in een vorm/opzet die goed weergeeft wie jij bent);

c) wij beoordelen op inhoud, de vorm geeft jouw persoonlijkheid weer;

d) het is ook mogelijk dat jouw talent en bijdrage op een ander vlak ligt dan de studie die je volgt of gevolgd hebt, waarmee we willen zeggen dat studierichting voor ons niet alles bepalend is. Laat ons wel weten waar jouw talent en/of passie uit blijkt!

Vragen of reageren?

Margit Bosch margit@sail.nl

06-41370431

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok