020-2371688 info@sail.nl

Ben jij op zoek naar een leuke stage en wil jij van september 2019 tot en met augustus 2020 meewerken aan de organisatie van SAIL Amsterdam 2020? Lees dan snel verder.

SAIL AMSTERDAM 2020

SAIL Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd; tussen woensdag 12 augustus en zondag 16 augustus 2020 vindt de tiende editie van het evenement plaats.

Om te zorgen dat ook deze editie weer een groot succes wordt, zijn wij op zoek naar bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Dit is een kans die je niet mag en kan laten liggen. Kortom, we kunnen jouw expertise goed gebruiken in ons team.

DE STAGE WERKZAAMHEDEN

Er moeten veel vergunningen worden aangevraagd om het evenement te laten plaatsvinden. Als stagiair vergunningen help jij mee aan het voorbereiden en schrijven van de vergunningaanvraag en zorg jij er zo mede voor dat SAIL Amsterdam 2020 plaats kan vinden. In september werk je mee aan de eerste vergunningaanvraag en in april/mei wordt deze definitief gemaakt. Dit vraagt heel veel uitzoekwerk, overleg, aanpassen, op papier zetten, etc. Goed kunnen communiceren is hierbij zeer belangrijk.

WAT VOOR IEMAND BEN JIJ?

Je hebt affiniteit met en al wat verstand van de logistieke / productiekant van evenementen, je bent gedreven, communicatief vaardig en je durft vragen te stellen. Je bent organisatorisch en werkt nauwkeurig. Je beschikt over een goede Nederlandse schrijfvaardigheid en je bent creatief en oplossingsgericht ingesteld.

Denk jij de perfecte match te zijn voor deze stage, en durf je het avontuur aan te gaan? Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar margit@sail.nl. Voor meer vragen kun je natuurlijk ook bellen naar 06 – 41370431.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok