020-2371688 info@sail.nl

STEFAN VAN WIJK

CREATIVE BUSINESS

 

Mijn naam is Stefan van Wijk en ik ben 21 jaar. Ik woon in Badhoevedorp met mijn moeder en oudere zus. Op dit moment studeer ik aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. Ik volg daar de opleiding Creative Business

In mijn vrije tijd speel ik hockey. Dat doe ik bij de hockeyclub HC Xenios. Daarnaast spreek ik vaak af met vrienden en doen we gezellig een drankje.

Naast hockey doe ik aan watersporten, waaronder surfen. Dit doe ik voornamelijk in het buitenland tijdens de zomer, maar in de winter zit ik zeker niet stil. Ik ben dan vaak te vinden in de hoge bergen van Oostenrijk op een snowboard.

Op dit moment ben ik bezig met een project voor SAIL Amsterdam. Dit is het eerste project wat ik voor deze opleiding ga doen. Ik vind het een heel gaaf project en vind het heel tof dat ik hieraan mee mag werken.

 

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok