020-2371688 info@sail.nl

SANNE ENGELMANN

LEISURE & EVENTS MANAGEMENT

Mijn naam is Sanne Engelmann, 20 jaar en ik ben een eerstejaars Leisure & Events Management student bij de Hogeschool Inholland Diemen. Ik heb voordat ik aan deze studie begon een jaar Human Resource Management gestudeerd en hierna heb ik een tussenjaar genomen.

Tijdens mijn tussenjaar ben ik erachter gekomen dat de evenementen branche en Leisure industrie erg goed bij mij passen, zo ben ik bij de studie Leisure & Events Management terecht gekomen.

Via een voorlichting van René Blom ben ik bij SAIL Academy terecht gekomen. Ik ben van kleins af aan al bij SAIL-edities aanwezig geweest en daarom werd ik meteen enthousiast. Aan de slag gaan voor SAIL Academy is een erg mooieuitdaging om nu al in mijn eerste jaar mee te maken. Via SAIL Academy hoop ik erachter te komen waar mijn passie in de Leisure industrie ligt en hoop ik verschillende competenties te ontwikkelen. Samen met Camille ga ik aan de slag om een manier te bedenken hoe we studenten enthousiast kunnen maken om vrijwilliger te worden bij SAIL Amsterdam 2020.

 

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok