020-2371688 info@sail.nl

TESS VAN HULST

CREATIVE BUSINESS

Mijn naam is Tess van Hulst en ik ben 18 jaar. In 2016 ben ik geslaagd voor mijn vmbo-t diploma. Ik had toen nog geen idee welke vervolgopleiding ik wilde gaan doen, dus heb ik ervoor gekozen om naar de havo te gaan. Na 2 jaar havo gedaan te hebben kreeg ik te horen dat ik was geslaagd.

Tijdens mijn jaren op de middelbare school ben ik lid geworden van de Evenementen Commissie Leeuwenhorst, een groep leuke mensen met allemaal een passie voor evenementen organiseren. Iedereen had daar zijn eigen taak en ik ben tijdens mijn vier jaar lidmaatschap doorgegroeid naar hoofd aankleding. Ik bedacht thema’s voor feesten en zorgde ervoor dat het hele evenement er tiptop uitzag. Ik vond dit een leuke manier om mijn passie kwijt te kunnen en ik vond het ook gaaf dat ik binnen de ECL mensen kon aansturen en op die manier mijn passie aan hun kon overbrengen.

Ik hou niet van stilzitten en doe het liefst 20 dingen tegelijk. Zo heb ik tijdens mijn vakantie gewerkt als voedingsassistente in een verzorgingstehuis en hielp ik mee aan een grote voorstelling in Noordwijk als productieleider. Daarnaast werk ik ook nog bij Limburgeria. Naast mijn werk ben ik vaak te vinden in mijn groentetuintje waar ik verschillende groentes en fruit laat groeien. Als ik dan nog vrije tijd over heb spreek ik graag af met vrienden, even gezellig bijkletsen en tegelijk een beetje ontspannen.

Ondertussen ben ik gestart met de opleiding Creative Business op de Hogeschool Inholland in Haarlem. In de eerste periode hebben wij een gave opdracht gekregen van SAIL Amsterdam. Ik ben enorm gemotiveerd om deze opdracht uit te voeren en ik ga mijn uiterste best doen om dit project zo goed mogelijk af te sluiten.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok