020-2371688 info@sail.nl

Charissa Rajaram

Varen door de culturen van Amsterdam

Mijn naam is Charissa en ik doe mijn afstudeeropdracht voor SAIL. Ik studeer international tourism management en heb echt een passie voor reizen en leren over andere culturen. Ik heb tijdens mijn studie gewoond in Spanje, Oostenrijk en Costa Rica. Ook heb ik ambities om in nog meer andere landen te wonen.

Op het moment woon ik in Amsterdam en ben ik nog steeds veel aan het reizen en besteed mijn vrije tijd aan leuke dingen doen met vrienden en dansen. Voor SAIL ga ik een marketing plan schrijven om uit te vinden wat de interesses zijn van internationale studenten en hoe SAIL deze studenten in Amsterdam kan aantrekken voor SAIL 2020. Ik doe zelf ook een internationale studie en zie een potentie in deze doelgroep. Ik heb zin in het onderzoek! Ik hou echt van een uitdaging en na de presentatie van Margit was ik overtuigd dat SAIL aantrekkingskracht heeft voor de jongeren en andere nationaliteiten. Dit is dan ook de reden geweest dat ik mijn afstudeeropdracht wil schrijven voor SAIL. Ik heb nog niet heel veel kennis van het evenement en de aanpak, maar dat maakt het voor mij nog interessanter.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok