Vrijwilligers, 3 november 2019

Vrijwilligersupdate november

Nieuwsupdate 03/11/2019

Beste vrijwilliger,

Wij zijn ontzettend blij met de vele aanmeldingen, het is geweldig om te zien hoeveel mensen enthousiast zijn om SAIL Amsterdam 2020 samen tot een succes te maken. De voorbereidingen zijn in volle gang en via deze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, dan weet je precies uit welke hoek de wind waait.

Belangrijk

Vul je volledige registratie in!

Heb je eerder dit jaar de pre-registratie ingevuld maar nog niet de volledige registratie? Doe dit dan zo snel mogelijk! Dit kun je doen via de unieke link die je op 26 augustus en 17 oktober per e-mail van ons hebt gekregen. Kun je die niet vinden? Check dan nog je spambox of stuur een mail naar vrijwilligers@sail.nl.

Onze planningstool

Is er iets in je registratie dat je wilt wijzigen? Bekijk dan nog je bevestigingsmail om eventuele aanpassingen te maken.

Nautisch spreekwoord

“Ergens mee verankerd zijn”- “Ergens aan gehecht zijn, loyaal aan een organisatie zijn”.

Dit nautische spreekwoord doelt natuurlijk op de vrijwilligers die al eerder vrijwilliger zijn geweest, we zijn erg blij met jullie en we hopen dat de nieuwe vrijwilligers ook een onvergetelijke editie beleven en graag weer aan boord stappen in 2025!

Wist je dat..
  • Wist je dat Hans de meest voorkomende naam is binnen onze vrijwilligerspoule. Er zijn maar liefst 24 vrijwilligers die Hans heten. Welkom allemaal!
  • Wist je dat er in het schooljaar 2018/2019 al 179 studenten via de SAIL Aacademy betrokken zijn geraakt bij SAIL. Benieuwd wat de SAIL Academy doet? Klik dan hier.
  • Wist je dat de jongste vrijwilliger 16 jaar oud is en de oudste vrijwilliger 84! Wij zijn erg blij met de diversiteit binnen SAIL.
  • Wist je dat er 1 vrijwilliger is die in Brazilië woont, hij is wel Nederlands en komt dus wellicht terug voor SAIL? Wat een enthousiasme in ieder geval!
Contact

Heb je nog vragen? Mail ons dan op vrijwilligers@sail.nl.

Nautische groeten van Bert Aben, René Blom, Sam van Saarloos en Chris Wezer

Facebook

Wil je op de hoogte blijven van allerlei nieuws en weetjes? En/of wil jij in contact komen met andere vrijwilligers, meld je dan aan op de Facebook SAIL Vrijwilligers Pagina.

Social

Deel dit artikel