Vrijwilligers, 2 oktober 2019

Vrijwilligersupdate oktober

Nieuwsupdate 02/10/2019

Beste vrijwilliger,

Welkom aan boord van deze unieke 10e jubileumeditie van SAIL in Amsterdam! Vanaf 12 t/m 16 augustus 2020 komen de indrukwekkende schepen, kleurrijke bemanningen en miljoenen bezoekers uit alle windstreken weer samen op SAIL. En jij bent hier bij!

Het is geweldig om te zien hoeveel enthousiaste vrijwilligers zich al hebben aangemeld, variërend van 18 tot 82 jaar. We gaan er samen een geweldig SAIL-jubileumjaar van maken en dat kunnen we niet zonder de inzet van onze vrijwilligers. Om je goed op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen ontvang je deze nieuwsbrief.

Nieuws

Maak kennis met onze nieuwste stagiair
Graag willen we onze nieuwe stagiair Chris Wezer introduceren! Hij maakt deel uit van het vrijwilligers-coördinatieteam en zal het aankomende half jaar jouw aanspreekpunt zijn.
Ook Chris kan je bereiken via vrijwilligers@sail.nl. Welkom Chris!

Vul je volledige registratie in!
Heb je eerder dit jaar de pre-registratie ingevuld maar nog niet de volledige registratie? Doe dit dan zo snel mogelijk! Dit kun je doen via de unieke link die je op 26 augustus per e-mail van ons hebt gekregen. Kun je die niet vinden? Check dan nog je spambox of stuur een mail naar vrijwilligers@sail.nl.

Onze planningstool

Is er iets in je registratie dat je wilt wijzigen? Bekijk dan nog je bevestigingsmail om eventuele aanpassingen te maken.

Nautisch spreekwoord

“Iemand naar binnen loodsen”, “Iemand naar binnen nemen”.

Een loods is iemand die voor zijn beroep schepen veilig een haven in en uit leidt. Ken jij iemand die je graag als vrijwilliger naar binnen wilt loodsen? Stuur hem/haar dan de volgende link toe: https://www.sail.nl/vrijwilligers/.

Contact

Heb je nog vragen? Mail ons dan op vrijwilligers@sail.nl.

Nautische groeten van Bert Aben, René Blom, Sam van Saarloos en Chris Wezer

Wil je op de hoogte blijven van allerlei nieuws en weetjes? En/of wil jij in contact komen met andere vrijwilligers, meld je dan aan op de Facebook SAIL Vrijwilligers Pagina.

Social

Deel dit artikel