020-2371688 info@sail.nl

SILVIE TROMP

WERK MAKEN VAN MIJN HOBBY

Mijn naam is Silvie Tromp, ik ben 19 jaar jong en ik studeer Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland. Sinds jongs af aan heb ik al graag de controle en dit uitte zich in het organiseren van diverse uitjes voor mijn familie en vrienden. Ik merkte dat ik plezier had in het organiseren en ik hier graag iets mee wou doen. Na de Havo besloot ik dan ook om met mijn huidige opleiding te gaan beginnen. De eerste twee jaar heb ik met plezier doorlopen. Nu zit ik alweer in mijn derde jaar en mag ik stage lopen bij het grootste nautische publieksevenement van Nederland!

Toen ik over de stageplaats bij SAIL Amsterdam hoorde was ik meteen erg enthousiast en besloot ik om direct te solliciteren. De overgang van het organiseren van kleine uitjes naar het meehelpen bij de organisatie van zo een groot evenement is een uitdagingen die ik graag aan ga.

Mijn droom is om later zelf een groot evenement te organiseren. In welke branche ik dit zou willen doen, ben ik nog aan het ontdekken. De kans die ik krijg bij SAIL Amsterdam is een fantastische stap richting het najagen van deze droom. Ik kijk er heel erg naar uit om bij Stichting SAIL Amsterdam ervaring op te doen.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok