Beleef SAIL
vanaf de eerste rang

Speciaal voor de zakelijke markt en groepen vanaf 8 personen zijn arrangementen samengesteld, stapt u aan boord? 

Beleef SAIL vanaf het water

Een onvergetelijke ervaring

Speciaal voor uw relaties of personeel en gezelschappen vanaf 8 personen zijn er verschillende arrangementen samengesteld. Vanuit een van de drie categorieën kiest u een (vaar)arrangement dat past bij de ervaring en het aantal personen naar uw wens. Per arrangement zijn er diverse opties qua dagdelen, tijdsduur, type schip en food & beverage. Het hospitality team van SAIL adviseert u graag wat het beste bij u en uw gasten past en zorgt samen met u voor een onvergetelijke ervaring.

 

Ontdek alle arrangementen

 

 

Een drie-dubbel jubileum

De meest spectaculaire editie ooit! 

In 2025 keert SAIL na 10 jaar terug met een driedubbel jubileum: de meest spectaculaire editie ooit! Samen vieren we de 10e editie van het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland, 50 jaar SAIL én de 750ste verjaardag van onze hoofdstad. In het nautische decor van internationale Tall Ships en duizenden bootjes komen 2,3 miljoen bezoekers van 20 tot en met 24 augustus 2025 bij elkaar. De IJ-haven kleurt oranje en tot en met de NDSM-werf beleeft u 5 dagen lang verbroedering en top entertainment op het water. Speciaal voor de zakelijke markt en gezelschappen vanaf 8 personen zijn arrangementen samengesteld. Eind augustus 2024 start de verkoop van vaartickets voor rondvaarten op SAIL. De vaartickets pre-registratie voor rondvaarten voor particulieren is geopend! 

 

 
 

Draag bij aan het mogelijk maken van SAIL

Officiële verkooppunt vaartochten 

Alle vaartochten tijdens SAIL worden exclusief aangeboden op SAIL.nl of bij een van onze geaccrediteerde partners. Alleen deze organisaties hebben met hun schepen exclusief toegang tot het evenement. Het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland kan alleen georganiseerd worden dankzij de steun van partners én de verkoop van vaartochten. Door het boeken van een vaartocht draagt u dus bij aan het mogelijk maken van SAIL. 

 

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte van al het nieuws over zakelijke vaartochten